Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Εντολή Σαμαρά να επιστρατευθούν προληπτικά οι αγρότες, οι δικηγόροι, οι γιατροί και όσοι καπνίζουν άφιλτρα.

-Νίκο, θέλω την Τρίτη να είσαι στο πόδι μου. Βάρα προληπτικά στο ψαχνό.
Μ΄αυτή την εντολή-παράκληση στον Νίκο Δένδια ο πρωθυπουργός κι άλλοι 40 νοματαίοι αναχωρούν την Τρίτη με προορισμό το Κατάρ για να φέρουν πίσω επενδύσεις.
Στο μεταξύ όμως στα αυτιά του οξυδερκή Νίκου Δένδια καταφθάνουν διαρκώς πληροφορίες για νέα.....
χτυπήματα της Τομοκρατίας στην Αθήνα. Συγκεκριμένα από την Ένωση Ελλήνων Τρομοκρατών κάνουν λόγο για χτυπήματα με κάθε μέσο που θα αποδιοργανώσουν εντελώς τον κρατικό μηχανισμό την Τρίτη που θα απουσιάζει ο πρωθυπουργός αλλά και ο Χρύσανθος που τον αντικαθιστά. Το κενό εξουσίας θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν οι τρομοκράτες για να κάνουν το οργανωμένο, αποτελεσματικό και δίκαιο ελληνικό κράτος μπάχαλο.
Επειδή ο Σαμαράς δεν θα ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με μια τόσο οδυνηρή έκπληξη έδωσε εντολή στον Δένδια να επιστρατεύσει προληπτικά τους αγρότες, τους δικηγόρους, τους γιατρούς, τους μανάβηδες, τους καντηλανάφτες, τους ταξιτζήδες, τους καθηγητές και όλα τα υπόλοιπα λαμόγια που ετοιμάζονται να απεργήσουν την επόμενη δεκαετία.
Ζήτησε μάλιστα από τον Δένδια να αυξηθεί η δύναμη των ανδρών γύρω από την Βουλή, την ΕΡΤ, την ΕΛΣΤΑΤ, τα γραφεία της Τρόικας στην Αθήνα και άλλους ευαίσθητους στόχους όπως είναι το Καφενείο της Βουλής.
Έδωσε ακόμη εντολή να διατεθούν περισσότεροι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής για την προστασία ευαίσθητων στόχων όπως είναι όλες οι ξανθές πρώην παρουσιάστριες του Αlter.
Aυτά για την ώρα, μείνετε συντονισμένοι...

ΠΗΓΗ : kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg