Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Απαράδεκτες δηλώσεις - Κόλαση στη Βουλή

Η Ραχήλ Μακρή προσέβαλε τη μνήμη του Γιάννη Βούλτεψη. Έφυγε τρέχοντας από την αίθουσα

Απίστευτες σκηνές πριν από λίγο στη Βουλή με βουλευτές Ν.Δ, ΔΗΜ.ΑΡ αλλά και ΣΥΡΙΖΑ να παίρνουν στο κυνήγι στους διαδρόμους της Βουλής και στο καφενείο τη Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ θεωρώντας ότι προσέβαλε τη μνήμη του μακαρίτη δημοσιογράφου Γιάννη Βούλτεψη, πατέρα της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της Ν.Δ Σοφίας Βούλτεψη. Όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά του Τέρενς Κουίκ διότι ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος δεν του έδωσε το λόγο. Στο χορό της επίθεσης κατά του Θ.Νάκου μπήκε με "πολύ αέρα" και η Ραχήλ Μακρή προκαλώντας την αντίδραση της κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ Σοφίας Βούλτεψη. Ο διάλογος που ακολούθησε και όπως τον μεταφέρουν βουλευτές....
που ήταν παρόντες άναψε φωτιά στο Κοινοβούλιο είναι χαρακτηριστικός:
ΒΟΥΛΤΕΨΗ: "Βρε Τέρενς είμαστε κι εμείς εδώ. Πως κάνετε έτσι;"
ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "Τι λες μ..η που είστε κι εσείς εδώ."
ΒΟΥΛΤΕΨΗ: "Εγώ εδώ είμαι.Εσύ που μεγάλωσες;"
ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: Εγώ μεγάλωσα στη Σαλονίκη. Εσύ ξέρουμε που και πως μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας σου;"
ΒΟΥΛΤΕΨΗ: "Ποιος ήταν ο πατέρας μου;"
ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "Άμα δεν τον ξέρεις θα στον μάθω εγώ ποιος ήταν"
ΒΟΥΛΤΕΨΗ : "Άει σιχτίρ ρε παλιοτσόκαρο".
Αυτός ήταν ο διάλογος που μεταφέρουν οι βουλευτές στην Ολομέλεια με την κα Μακρή πάντως να υποστηρίζει ότι το μόνο που είπε ήταν ότι η Σοφία Βούλτεψη δεν τιμά την ιστορία του πατέρα της.
Τα όσα ακολούθησαν δεν έχουν ξαναγίνει πάντως στο Κοινοβούλιο. Εντός της Ολομελείας η κα Ξηροτύρη και ο Δ. Αναγνωστάκης της ΔΗΜ.ΑΡ κινήθηκαν απειλητικά προς το έδρανο της κ. Μακρή φωνάζοντάς της "ντροπή σου , είσαι χούντα". Η κα Μακρή διέφυγε σχεδόν τρέχοντας από την πλαϊνή είσοδο της Ολομελείας συνεχίζοντας πάντως να φωνάζει, ενώ πίσω της επίσης με φωνές την "κυνήγησαν βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ, της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Δ. Αναγνωστάκης της ΔΗΜ.ΑΡ έξαλλος φώναζε στην κα Μακρή ότι είναι απαράδεκτη , ενώ απευθυνόμενος στον κατακόκκινο από ντροπή(;) Τέρενς Κουίκ του είπε ότι θα πρέπει επιτέλους κάποιος να την μαζέψει. Από κοντά και η Ασημίνα Ξηροτύρη της ΔΗΜ.ΑΡ η οποία ακούστηκε να φωνάζει στην κα Μακρή "Ο Βούλτεψης ήταν αριστερός, εσύ είσαι χούντα", ενώ βουλευτές της Ν.Δ φώναζαν ότι για μερικούς από το κόμμα του κ.Καμμένου πρέπει να επέμβει ψυχίατρος. Μέσα σε αυτό το κλίμα η Σοφία Βούλτεψη ξέσπασε σε λυγμούς στο καφενείο.
Όπως είπαμε και προηγουμένως πάντως η κα Μακρή φέρεται να απέδωσε τα όσα έγιναν σε παρεξήγηση επαναλαμβάνοντας πως το μόνο που είπε ήταν πως η Σοφία δεν τιμά την ιστορία του πατέρα της. Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο κ.Κουίκ άδειασε την κα Μακρή καθώς τηλεφώνησε στημν κα Βούλτεψη ζητώντας της συγγνώμη και εκ μέρους του Πάνου Καμμένου χαρακτηρίζοντας ιεροσυλία όσα ακούστηκαν για τον Γιάννη Βούλτεψη.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg