Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Παραίτηση από τη Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ο κ. Χρήστος Πουλερές με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Ανεξάρτητων Ελλήνων Σητείας δηλώνει ότι παραιτείται απ' αυτήν. 

Η επιστολή:

 Κύριε πρόεδρε

 Παρακαλώ όπως κάνετε αποδεκτή την ....παραίτηση μου από την Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σητείας και από την ιδιότητα μου ως μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν να προβώ σε αυτή την κίνηση. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και την δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η κίνηση μου αυτή ουδεμία σχέση έχει με την προσήλωσή μου στις αρχές του κινήματος. Εύχομαι σε όλα τα μέλη της Συντονιστικής να συνεχίσουν με την ίδια θέρμη τον αγώνα τους τόσο για την ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων όσο και για την απαλλαγή της πατρίδας μας από την κυβέρνηση των πρόθυμων υποτελών που οδηγούν καθημερινά τους Έλληνες στην φτωχοποίηση και την υποδούλωση .

ΑΝΑΤΟΛΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg