Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η τιμητική των Αναπληρωτών

Οι αναπληρωτές στο κόμμα του Καμμένου έχουν την τιμιτική τους. Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε στα κανάλια ο αιμόφυρτος Αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θόδωρος Τοσουνίδης. Ποιον άραγε αναπληρώνει ο συμπαθέστατος  κύριος μετά την αποχώρηση του Χρήστου Ζώη; Αντίστοιχο παράδειγμα είναι και ο...... -απο τους λίγους εναπομείναντες σοβαρούς στο κόμμα Καμμένου- αναπληρωτής Γραμματέας Γ. Αναγνωστάκος, ο οποίος αναπληρώνει τον γραμματέα του κόμματος κ.  .... ?, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Τι περιμένει άραγε ο Καμμένος και δεν ορίζει Εκπρόσωπο Τύπου και Γραμματέα του κόμματος δύο μήνες μετά την αποχώρηση των Ζώη Γιαννάκη; Ετοιμάζει (εδώ και δύο μήνες;;;) προσχώρηση έκπληξη ή φοβάται τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει στην αριστερή συνιστώσα του Νότη Μαριά μια πιθανή ανάθεση της εκπροσώπησης;
δημοσιευθυκε απο fonaklas 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg