Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Το Tele Time με έδρα την Πάτρα ξεκάνει τις εκπομπές του σε λίγες μέρες!!

 
 Το tele time με έγκριση μετάδοσης Ψηφιακής Εκπομπής από το Ε.Σ. θα εκπέμπει σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα με έδρα την Πάτρα, καλύπτοντας 12 νομούς και 17 μεγάλες πόλεις, μεταξύ αυτών τον Πύργο, το Αγρίνιο, την Καλαμάτα και τα Ιωάννινα.
Πληθυσμιακά καλύπτει περισσότερους από 1.000.000 κατοίκους και εδώ και δεκαετίες έχει καθιερωθεί ως ένας από του ποιοτικότερους και έγκυρους τηλεοπτικούς σταθμούς στην... Περιφέρεια. Έδρα του τηλεοπτικού σταθμού είναι η Πάτρα, με αρχικό κέντριο εκπομπής την οδό Καραϊσκάκη 116 στο κέντρο της πόλης.
Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του σταθμού στο επανδυτικό σχέδιο βρίσκεται και η μεταφορά του σε νέες εγκαταστάσεις στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών 73, η οποία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. το πρόγραμμά του καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της ελληνικής οικογένειας, με εκπομπές που απευθύνονται στο παιδί, την γυναίκα και τον άνδρα, με 3 βασικά δελτία ειδήσεων, παιδικό πρόγραμμα, μαγειρική, αθλητικά και εκπομπές ποικίλου περιεχομένου για όλα τα γούστα. 
Το δημοσιογραφικο team των ανανεωμενων δελτιων ειδησεων του Tele Time, οι ανθρωποι που με την καθημερινη τους προσπαθεια θα διασφαλιζουν την εγκυρη και ουσιαστικη ενημερωση των τηλεθεατων της Πατρας και της Δυτικης Ελλαδας: Νικος Γιαπρακας, Κων/να Τσεγκενε, Χρηστος Στρατουλακος, ενω το αθλητικο κομματι θα επιμελειται και θα παρουσιαζει η Ρουλα Στιγκα.... Δυνατη ομαδα, εντυπωσιακο αποτελεσμα....Σε λιγες μερες!!!!!!
 Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2610 623232 και το email info.ttime@gmail.com
 www.facebook.com/teletime.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg