Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Κύπρος: Ουρές και τεχνικά προβλήματα στις τράπεζες


Κύπρος: Ουρές και τεχνικά προβλήματα στις τράπεζες

Το αδιαχώρητο έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών, στην Επαρχία Λευκωσίας, αφού οι ουρές έξω από αυτές είναι ατέλειωτες, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων. Προτεραιότητα θα δίνεται σε άτομα της τρίτης ηλικίας.
"Παρουσιάζονται κάποια προβλήματα όσον αφορά την αποδοχή....
επιταγών για εμπορικές συναλλαγές που το διάταγμα τους επιτρέπει, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα", δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Διευθυντής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου της Κεντρικής Τράπεζας Γιάγκος Δημητρίου και πρόσθεσε ότι θα δουν πώς θα επιλυθούν τα προβλήματα.
Ερωτηθείς αν οι κάρτες της Λαϊκής Τράπεζας λειτουργούν κανονικά, ο κ. Δημητρίου απάντησε πως θεωρούν ότι οι κάρτες λειτουργούν κανονικά.  «Οι κάρτες της Λαϊκής ισχύουν κανονικά, όπως ισχύουν και οι άλλες κάρτες», συμπλήρωσε.

Πηγή: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg