Κυριακή 28 Απριλίου 2013

...ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ... ???

Με μία πολιτική τοποθέτηση που τον διατηρεί σε τροχιά επιστροφής στη ΝΔ εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος στην ΟΛομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου...
Ο κ. Μαρκόπουλος υπερασπίστηκε τις διατάξεις που ανακουφίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά επισημαίνοντας ότι «Οι διατάξεις για τις 48 δόσεις ρύθμισης των δανείων των νοικοκυριών είναι στον σωστό δρόμο» τόνισε πως «πρέπει να μείνουμε όρθιοι, σήμερα, που η Ελλάδα αποκτά και εκμεταλλεύεται τον γεωστρατηγικό της ρόλο» ενώ επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για την λειτουργία του ζητώντας «να μην πολεμάει την Ευρώπη,  να σταματήσει να βάζει νερό στο μύλο ενός αέναου λαϊκισμού, διότι αν έλθει στην εξουσία θα κινηθεί στο ίδιο «μήκος κύματος» με την παρούσα κυβέρνηση, εκ των πραγμάτων, διότι οι αριθμοί είναι αμείλικτοι». Μεταξύ άλλων ανέφερε πως επείγουσα υποχρέωση της κυβέρνησης είναι η επίλυση του μείζονος ζητήματος της υπερχρεωμένης ελληνικής οικογένειας και η αναδιοργάνωση  του αργοκίνητου και αντιπαραγωγικού κράτους. Επί πλέον καυτηρίασε τον τρόπο λειτουργίας του ΣΔΟΕ με απουσία ελέγχων στα μεγάλα εισοδήματα και αδυναμία στην είσπραξη των εσόδων λόγω της ουσιαστικής στάσης πληρωμών από τους πολίτες.

Πάντως δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην «κακή νομοθέτηση» ενώ ζήτησε να αποσυρθο΄ν οι διατάξεις που αφορούν αρτοποιούς, λογιστές και εμπόρους των λαϊκών αγορών, είναι σκόπιμο να διευθετούνται με Υπουργικές Αποφάσεις. Δεν είναι για την ολομέλεια της Βουλής.
Πηγή  : protothema.gr
αναρτηθηκε απο http://fimotro.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4104.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg