Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Βουλευτές "Νέας Μέρας": "Oι νεοδημοκράτες θα στηρίξουν Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου;"


Επίθεση κατά μέτωπο με αφορμή το πολυνομοσχέδιο 

Επίθεση κατά μέτωπο έκαναν οι δύο βουλευτές της Νέας Μέρας, Κουράκος και Σταυρογιάννης μαζί με τον ανεξάρτητο Γ. Κασαπίδη. Κάνοντας κοινή ερώτηση με αφορμή το πολυνομοσχέδιο, ρωτάνε αν οι βουλευτές της ΝΔ , είναι σύμφωνοι ότι το ...
έλλειμμα το 2009 ήταν 15,6% , παρά το γεγονός ότι το έχει διαψεύσει η ΕΛΣΤΑΤ και αν με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνουν τα όσα είχαν υποστηρίξει Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου.
Ολόκληρη η δήλωση-ερώτηση:
« Η Κυβέρνηση Σαμαρά επιβεβαιώνει το έλλειμμα του 15,6% για το 2009;»
 «Η Κυβέρνηση έχοντας ως πυξίδα την πιστή εφαρμογή του Μνημονίου συνεχίζει την υποβάθμιση του Κοινοβουλίου νομοθετώντας με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, εντάσσοντας σε ένα άρθρο ρυθμίσεις που καλύπτουν το σύνολο της οικονομίας. Η τρικομματική Κυβέρνηση έχει χάσει κάθε ιδεολογικό προσανατολισμό, κάθε ηθική δέσμευση και πολιτική πρωτοβουλία. Είναι απορίας άξιο με ποιο τρόπο θα ψηφίσουν οι βουλευτές της Ν.Δ, ειδικά όσοι κατείχαν Υπουργικές θέσεις, το σημερινό πολυνομοσχέδιο στην αιτιολογική έκθεση του οποίου αναφέρεται το έλλειμμα του 2009 στο ύψος του 15,6 %.
Εμείς καταψηφίζουμε το πολυνομοσχέδιο και θέτουμε τα εξής ερωτήματα:
Τελικά ακυρώνουν οι ίδιοι βουλευτές και Υπουργοί της Ν.Δ τα στοιχεία που έδιναν στη δημοσιότητα το 2009;
Επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα του 2009 που διέψευσε η πλειοψηφία των μελών της ΕΛΣΤΑΤ;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg