Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο πελάτης, ο δικολάβος, η Έλενα και ο Παπαχρήστου, από ΤΑ ΝΕΑ.


Καλά... ποιος μιλάει από το κόμμα με τον υπάλληλο του ΔΟΛ Παπαχρήστο?? 
Διαβάστε τι γράφει και κανείς δεν τον διαψεύδει!
 
Αποφεύγω να συσχετίσω τη σοβαρότητα με τα συμβαίνοντα στο...
κόμμα Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Έλληνες , το οποίο βρίσκεται εκ νέου σε αναταραχή και ευθύνεται προς τούτο, αποκλειστικά θα έλεγα, ο φίλος Τερένσιος Ταχύς (Τέρενς Κουίκ για τους πολλούς) με την παραίτηση του από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του λαοφιλούς κόμματος.

 Έπειτα από σύντομες διαβουλεύσεις με τους στενούς συνεργάτες του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου Έλενας της οποίας την κρίση λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν (αν ήθελε ας έκανε και αλλιώς), ο πρόεδρος Πάνος αποφάσισε να χρίσει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον καλό πελάτη της στήλης Νότη Μαριά, αδιαφορώντας για τις κακοήθειες ότι ο φίλος Νότης αλληθωρίζει προς ΣΥΡΙΖΑ. 

Τα προβλήματα του προέδρου (τίποτε μπροστά σε αυτά που επέρχονται συντόμως, τον ενημερώνω) προήλθαν από την απόφασή του να ορίσει αναπληρωτή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον γνωστό σταρ της Προανακριτικής Βασίλη -"έχω έτοιμη μια αγωγή"- Καπερνάρο. 
Ο άνθρωπός μου στο κόμμα μ ενημέρωσε, ότι η απόφαση του προέδρου Πάνου δυσαρέστησε τον περί oυ ο λόγος δικολάβο, ο οποίος αντέδρασε για το ότι ορίστηκε αναπληρωτής του Μαριά. 


Μου είπαν ότι ο πρόεδρος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να πείσει τον "πελάτη" Καπερνάρο ότι δεν συνιστά υποβάθμιση το αναπληρωτής , και ο άνθρωπος μου μου συνέστησε να αναμένω διόρθωση της ακραίας αυτής προσβολής στον μεγάλιθο της πολιτικής ζωής Καπερνάρο. 

"Πώς θα γίνει αυτή η διόρθωση;;",  ρώτησα... "Είτε με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής είτε με ανακοίνωση"... 

Αναμένω εναγωνίως...

Πηγή : http://fonaklas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg