Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Σφακιανάκης για το Facebook





Τι λέει ο επικεφαλής της Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την ορθή χρήση του Facebook με αφορμή την περιπέτεια της 13χρονης...



Με αφορμή την περιπέτεια με την 13χρονη Χριστίνα από τα Σπάτα που πείστηκε να φύγει από το σπίτι της από έναν 23χρονο Αλβανό ο Μανώλης Σφακιανάκης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την πολιτική χρήσης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.
"Σε όλο τον κόσμο υπάρχει θέμα με το Facebook. Η εταιρεία 'ακούει' ελάχιστα. Kάθε μέρα κάνουμε αιτήματα στο Facebook, αλλά από τα δέκα αιτήματα που στέλνουμε το ένα υλοποιείται", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης σε ραδιοφωνική εκπομπή επισημαίνοντας οτι και πολλοί ενήλικες έχουν «ξεμυαλιστεί» κατά καιρούς, λόγω του Facebook, εγκαταλείποντας την οικογένειά τους.
Καταλήγοντας, ο Μανώλης Σφακιανάκης έδωσε τρεις απλές αλλά σωτήριες συμβουλές στους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου
«Δεν βάζεις ποτέ τη φωτογραφία σου στο Facebook,
δεν κάνεις φίλους στο Facebook που δεν ξέρεις,
πρέπει να συμπεριφέρεσαι στο Facebook όπως συμπεριφέρεσαι στην κανονική σου ζωή».
 parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg