Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο Τσοχατζόπουλος πίσω από την αγοραπωλησία των μετοχών του Ιανού

Ο Τσοχατζόπουλος πίσω από την αγοραπωλησία των μετοχών του Ιανού
Αποκαλυπτικά στοιχεία για την εμπλοκή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην υπόθεση της αγοραπωλησίας των μετοχών του βιβλιοπωλείου Ιανός, αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης του πρώην υπουργού για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα...


Ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Ιανός Νίκος Καρατζάς -και συγκατηγορούμενος του Ακη Τσοχατζόπουλου- δήλωσε πως αποκλειστικός συνομιλητής του για την πώληση μετοχών της επιχείρησής του από ελβετική εταιρεία.

Όπως υποστήριξε μέσω του συνηγόρου του ο κ. Καρατζάς, για τη μεταβίβαση του 20% της ΙΑΝΟΣ στη NORIS SA συνεννοήθηκε με τον πρώην υπουργό. Μετοχές οι οποίες βρέθηκαν στην οικία του κ. Τσοχατζόπουλου μετά την έρευνα των αστυνομικών αρχών.

Παράλληλα, και ο Νίκος Ζήγρας, μιλώντας μεταξύ άλλων, «έδειξε» αποκλειστικό υπεύθυνο για την αγοραπωλησία των μετοχών αυτών τον Άκη Τσοχατζόπουλο, καθώς όπως είπε η NORIS -της οποίας ο ίδιος εμφανίζεται ιδιοκτήτης- προχώρησε στην αγορά του 20% της ΙΑΝΟΣ, χωρίς την παραμικρή δική του παρέμβαση. «Δεν είχα καμία χρηματοπιστωτική ή προσωπική επαφή με τον κ. Καρατζά.

Όλες τις επαφές τις έκανε ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος είχε επισκεφθεί τη NORIS στην Ελβετία» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg