Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

"Λευκός καπνός": Η Σύνθεση της νέας Κυβέρνησης



Μοναδικός Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Ο Αβραμόπουλος επιστρέφει στο Άμυνας

Αναλυτικά:...
 
Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο νέο κυβερνητικό σχήμα, το οποίο αριθμεί 41 στελέχη, εκ των οποίων τα 11 προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.
Λόγω της ανάληψης του ΥΠΕΞ από τον κ.Βενιζέλο, ο Δ.Αβραμόπουλος μετακινήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ο Π.Παπανιωτόπουλος στο υπουργείο Πολιτισμού.
Το κρίσιμο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το Υγείας ο Αδ.Γεωργιάδης ενώ στο υπουργείο Εργασίας παραμένει ο Γ.Βρούτσης.
Υπουργός Ανάπτυξης παραμένει ο Κ.Χατζηδάκης, αλλά το κομμάτι των υποδομών, το οποίο αποσπάται από το πρώην υπερ-υπουργείο, αναλαμβάνει ο Μ.Χρυσοχοΐδης.
Καμία αλλαγή δεν έγινε στο υπουργείο Οικονομικών, όπου  παραμένει -όπως αναμενόταν- υπουργός ο Γ.Στουρνάρας, αναπληρωτής υπουργός ο Χρ.Σταϊκούρας και υφυπουργός ο Γ.Μαυραγάνης.

Υφυπουργός για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση ο Π.Καψής, ενώ κυβερνητικός εκπρόσωπος παραμένει ο Σ.Κεδίκογλου.
Αμετακίνητοι παραμένουν ο υπουργός Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλος, Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ.Τσαυτάρης, Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας, Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και Μακεδονίας-Θράκης Θ.Καράουγλου και Επικρατείας Δ.Σταμάτης.

Δείτε το Βίντεο τη στιγμή της ανακοίνωσης από το MEGA, μέσω του enikos.gr:
 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HQwBODzzEXE

 Hellas 2 News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg