Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Δυσαρέσκεια στους κόλπους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, από τους χειρισμούς του κ. Καμμένου

 Οι γλάροι ή θα αποδημήσουν ή θα επικρατήσουν.

Η ιδέα της ανεξαρτησίας είναι κακοτράχαλος δρόμος που διαταράσσεται από τη βάση μέχρι τη κορυφή των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς πολίτες κάθε πολιτικού χρώματος  και σχήματος που επινοούν την ενότητα για να καταρρίψουν τα μνημονιακά λόμπι αρχίζουν να απογοητεύονται από τους...
ρυθμούς της αγωνιστικής δράσης, τη διαπλοκή και τις αδυναμίες του προέδρου να απομακρύνει στοιχεία παλαιοκομματικών φαινομένων.

Το σαφέστατο μήνυμα του προέδρου ότι κανένας μνημονιακός πολιτικός δεν γίνεται δεκτός στους Ανεξάρτητους Έλληνες, μετατρέπεται σε ότι δεν θα μπαίνει σε ψηφοδέλτιο των Αν. Ελλ.

Έτσι βλέπουμε τον κ. Ροντούλη να εργάζεται στα κεντρικά γραφεία των Αν. Ελλ., τον κ. Νικολόπουλο να φλερτάρει το κίνημα με φιλικούς εναγκαλισμούς με τον πρόεδρο, και τον κ. Καραμανλή να προτείνεται για πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Εἰναι γεγονός ότι τέτοιες απαράδεκτες επιπόλαιες συμπεριφορές και δηλώσεις, δεν ενοχλούν μόνο τη βάση του κινήματος, αλλά και κοινοβουλευτικούς οι οποίοι ισορροπούν ανάμεσα στη διάσπαση και την ενότητα.

Στο facebook ήδη επικρατεί βρασμός ανάμεσα σε αντίπαλα στρατόπεδα του κινήματος που δείχνουν καθαρά το κατηφορικό μέλλον των Αν. Ελλ. Ο πρόεδρος τηρεί σιγή ιχθύος ακολουθώντας πρακτικά αντίθετο δρόμο από τις αρχές του κινήματος, κι αυτό πυροδοτεί ακόμα περισσότερο τη τάση των πολλών να θέλουν διαφάνεια και δημοκρατικότητα.

Το βέβαιο είναι ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο σύνολό τους, είναι απογοητευμένοι.

Σε μια εποχή που τα κοινωνικά προβλήματα διογκώνονται με γεωμετρική πρόοδο, κάποιοι φρενάρουν τις αγωνιστικές επιδιώξεις του κινήματος κι επιθυμούν να διαλύσουν οτιδήποτε καινούργιο έρχεται να δώσει ελπίδα και προοπτική.

Κι αυτοί οι κάποιοι δεν είναι τυχαίοι, αλλά ούτε και πατριώτες. Είναι κυνηγοί γλάρων, είναι τα στενά πρόσωπα του προέδρου.
ΠΗΓΗ: kokoras.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg