Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο Σπανούλης κρίνει το μέλλον του Λο!

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ένας εκ των κορυφαίων και πιο σταθερών της σεζόν που πέρασε για τον Ολυμπιακό, και όπως είναι φυσικό, άπαντες στο κόκκινο στρατόπεδο επιθυμούν την παραμονή του...


Ο Λο όμως τον τελευταίο καιρό εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει στο ΝΒΑ, εάν κι εφόσον δεν ικανοποιηθεί οικονομικά από τους "ερυθρόλευκους". Ωστόσο, η περίπτωση Λο βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με το θέμα του Βασίλη Σπανούλη, από τον οποίο εξαρτάται και ολόκληρος ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Σε περίπτωση λοιπόν που αποχωρήσει ο Σπανούλης, κάποια από τα χρήματα που θα δίνονταν για τον Έλληνα άσο, θα πάνε στον Αμερικανό, του οποίου μάλιστα οι αρμοδιότητες θα αναβαθμιστούν στην περιφέρεια.
Αν όμως παραμείνει ο Σπανούλης στην ομάδα, τότε κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται με τον Λο, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να ελπίζουν πως ο Αμερικανός θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν με σκοπό την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση της Euroleague.
Το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό είναι πως οι μέρες περνούν και όσο δεν γίνεται κάποια κίνηση, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να κάνει ο Λο, του οποίου το συμβόλαιο έληξε πλέον.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά τώρα, οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν πιθανές περιπτώσεις παικτών που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην περιφέρεια, κυρίως σε περίπτωση που το θέμα Σπανούλη έχει αρνητική κατάληξη.
Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής είναι αυτό του πρώτου σκόρερ της περσινής Euroleague, Μπόμπι Μπράουν ο οποίος είναι ελεύθερος από τη Σιένα αλλά και του Ζόραν Πλάνινιτς ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τη Χίμκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg