Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν έμποροι και βιοτέχνες


Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν έμποροι και βιοτέχνες
Το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), αποφάσισε ότι πρέπει να υπάρξει μαζική αντίδραση στην....
κυβερνητική πολιτική...

Προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη στις 7 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ δηλώνει ότι θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα.

Η ΓΣΕΒΕΕ θεωρεί προφανές πως ο εμπορικός κόσμος, εδώ και αρκετά χρόνια, έχει αντιληφθεί, τόσο πως η ΔΕΘ χρησιμοποιείται πρωτίστως ως βήμα πολιτικού μάρκετινγκ για την εκάστοτε πολιτική ηγεσία της χώρας, όσο και πως για τα δεινά του δεν ευθύνονται οι συνδικαλιστές, αλλά τα ίδια τα μέτρα που στερούνται οποιασδήποτε αναπτυξιακής λογικής και μελέτης τα οποία του επιβάλλονται και τόσο «κομψά» παρουσιάζονται ή δεν θίγονται στις σύντομες εμφανίσεις της εκάστοτε
 κυβέρνησης στη ΔΕΘ.

Με μέτρα, μεταξύ άλλων, όπως η αναγκαστική είσπραξη των ασφαλιστικών οφειλών από το νεοσύστατο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και τους πρόσφατους φορολογικούς νόμους που ουσιαστικά εξοντώνουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η έλλειψη ενός στρατηγικού αναπτυξιακού πλάνου και η επικοινωνιακή τακτική προβολής της ευημερίας των αριθμών που δεν συνάδει με την πραγματικότητα την οποία βιώνουν καθημερινά οι εκατοντάδες χιλιάδες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και οι αυτοαπασχολούμενοι, όπως σημειώνει η ΓΣΕΒΕΕ, είναι αυτά που πυροδοτούν την αντίδραση.

enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg