Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Πολυτελές ξενοδοχείο σε οχυρό


Πολυτελές ξενοδοχείο σε οχυρό

Στα τέλη του 1800, ο Λόρδος Πάλμερστον, ο Βρετανός πρωθυπουργός της εποχής εκείνης, ανέθεσε την κατασκευή πολλών οχυρών στη θάλασσα του Πόρτσμουθ για την προστασία του....
λιμανιού από την εισβολή των γαλλικών δυνάμεων μετά την είδηση ότι ο Ναπολέων είχε γίνει αυτοκράτορας της Γαλλίας.
Οι επιθέσεις δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, αλλά τα φρούρια συνέχισαν να ενισχύονται με όπλα και να συντηρούνται σε όλη τη διάρκεια του αιώνα.
Παροπλίστηκαν κατά τη δεκαετία του 1980 και τα περισσότερα πωλήθηκαν σε ιδιώτες, ενώ ένα από αυτά μεταμορφώθηκε σε ξενοδοχείο πολυτελείας.
Το «Spitbank Fort» έχει ό,τι θα ήθελε κανείς να απολαύσει στις διακοπές του: Πολυτελή επίπλωση στις οκτώ σουίτες του, εντυπωσιακό περιβάλλοντα χώρο με πισίνα, μπαρ, εστιατόρια, σάουνα και ειδικά διαμορφωμένα καταστρώματα για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες τον ήλιο.
Πολλά από τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του φρουρίου έχουν διατηρηθεί, όπως τα διακοσμητικά τούβλα στους τοίχους, τα παράθυρα αλλά και ένα ζευγάρι παλιά κανόνια.
ΠΗΓΗ: perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg