Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά δεν ήταν εντυπωσιακός. Όμως κατάφερε να κερδίσει ένα ματς στο οποίο βρέθηκε στο -15 στο τρίτο δεκάλεπτο κι αυτό λέει πολλά...

Οι «ερυθρόλευκοι» με ήρωα τον Ματ Λοτζέσκι που πέτυχε το νικητήριο καλάθι επιβλήθηκαν 87-86 της Μπεσίκτας στην παράταση και κατέκτησαν το Rixos Cup.

Πολύ καλή απόδοση είχαν και οι Κώστας Σλούκας και Σέντρικ Σίμονς, που συνδυάστηκαν για να στείλουν το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο. Ο νεαρός γκαρντ αναδείχθηκε και MVP του τουρνουά. Πολλά παράπονα είχαν από τη διαιτησία οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Το ματς

Μάντζαρης, Σλούκας, Παπαπέτρου, Πέτγουεϊ και Σίμονς ήταν η πρώτη πεντάδα του Ολυμπιακού στο ματς. Οι δύο ομάδες άρχισαν πολύ νευρικά και στο πρώτο πεντάλεπτο το σκορ ήταν μόλις 4-2 με δύο καλάθια του Πέτγουεϊ. Τα τάιμ άουτ εκατέρωθεν δεν βοήθησαν και η τεχνική ποινή στον Γιώργο Μπαρτζώκα για διαμαρτυρία επέτρεψε στους γηπεδούχους να προηγηθούν 13-10 με τον Μπάκμαν.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε ρυθμό στην επίθεση και παρουσίαζε προβλήματα στην άμυνα. Από τεχνική ποινή στον Λο η Μπεσίκτας ξέφυγε με 29-19 στα μέσα της δεύτερης περιόδου έχοντας μπροστάρη τον Λόφτον.

 Ένα σερί 7-0 με πέντε πόντους του Σλούκα και δύο του Πρίντεζη έφεραν τους «ερυθρόλευκους» ξανά κοντά (29-26), ενώ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο -3, 33-30, με γκολ-φάουλ του Πέτγουεϊ.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg