Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κοιμήθηκαν οι πιλότοι, εν ώρα πτήσης!!


http://www.healthytravelblog.com/wp-content/uploads/2012/03/sleeping-pilot.jpg

 
Δύο πιλότοι βρετανικής αεροπορικής εταιρείας που πραγματοποιούσαν υπερατλαντική πτήση αποκοιμήθηκαν μέσα στο πιλοτήριο αφήνοντας το γεμάτο αεροπλάνο να ταξιδεύει στον αυτόματο πιλότο, έγραψε χθες η βρετανική εφημερίδα Sun...
Ένας από τους πιλότους του Airbus 330 με προορισμό τη Βρετανία –το όνομα της εταιρείας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα– κάποια στιγμή ξύπνησε και στη συνέχεια ξύπνησε και τον συγκυβερνήτη, αλλά κανένας από τους δύο δεν θυμόταν πόση ώρα κοιμόταν, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η πτήση πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου και ο κυβερνήτης με τον συγκυβερνήτη εναλλάσσονταν στο πιλοτήριο ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν 20 λεπτά ανάπαυσης. Ωστόσο, ύστερα από μίας ώρας πτήση και πλέον αποκοιμήθηκαν και οι δύο.

Το περιστατικό ανέφεραν οι ίδιοι στη Βρετανική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας (CAA), αποδίδοντάς το στις περισσότερες ώρες πτήσεις εξαιτίας της θερινής περιόδου.
με πληροφορίες από ΔΟΛ, ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg