Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Το "πρόβλημα"μεταξύ Κουίκ- Γιαταγάνα, επιβεβαιώνεται και εκ των "ένδον"


 tsalidis 4

Εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε ο Φ. Τσαλίδης πρώην βουλευτής της ΝΔ και νυν στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ξάνθης, το πρόβλημα που υπάρχει στις σχέσεις μεταξύ Γιαταγάνας και Κουίκ, βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ...


Έμμεσα, όπως άφησε να εννοηθεί, η δράση του Τέρενς Κουίκ στην Θράκη μάλλον «καπέλωσε» με την συχνή του παρουσία  την δράση πολλών στελεχών του κόμματος στην περιοχή, με αποτέλεσμα αυτό να «κακοφανεί» σε αρκετούς.

 Έτσι «επιστρατεύτηκε» σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας η κ. Γιαταγάνα της οποίας η επίσκεψη την τελευταία φορά στην Θράκη είχε σαν κύριο σκοπό, όπως άλλωστε δήλωσε η ίδια στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα xanthitimes.gr , την συνάντηση με τα τοπικά στελέχη. σε όλους τους νομούς της Θράκης προφανώς για να ενημερώσει την ηγεσία.η οποία θα αποφασίσει αν θα βάλλει τον Τέρενς Κουίκ σε «πάγο».

Τοπικά στελέχη της Ξάνθης διαμηνύουν σε όλους τους τόνους ότι επιθυμούν την παρουσία του Τέρενς Κουίκ σαν αρμόδιου τομεάρχη στην Θράκη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg