Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Παραιτούνται από την κυβέρνηση όλοι οι υπουργοί του κόμματος του Μπερλουσκόνι

 

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Αντζελίνο Αλφάνο, διαμέσου της εκπροσώπου του, έκανε γνωστό ότι όλοι οι υπουργοί του κεντροδεξιού κόμματος "Φόρτσα Ιτάλια" του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που μετέχουν στην κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ενρίκο Λέτα αποφάσισαν να παραιτηθούν...


Νωρίτερα, ο Μπερλουσκόνι είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι «το τελεσίγραφο του Ενρίκο Λέττα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό» και ότι «η απόφαση για αύξηση του ΦΠΑ είναι πέρα ως πέρα εσφαλμένη».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός κεντροαριστερός πρωθυπουργός χθες βράδυ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης την επόμενη Τρίτη από την γερουσία της Ρώμης και ζήτησε από την κεντροδεξιά του «μίστερ τιβί» να συνεχίσει να στηρίζει δίχως επιφυλάξεις την κυβέρνηση και χωρίς να συνδέει με την απόφαση αυτή τις δικαστικές περιπέτειες του Μπερλουσκόνι.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg