Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ο καταζητούμενος Χρήστος Παππάς

Παραδόθηκε ο Χρήστος Παππάς

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να παραδοθεί, έφτασε στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς...

Με ταξί έφθασε στη ΓΑΔΑ ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.


«Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζήτω», δήλωσε ο καταζητούμενος από χθες υπαρχηγός του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά προς τους δημοσιογράφους: «Ήρθα να δω τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Ζήτω η Χρυσή Αυγή!» και υψώνοντας το χέρι του στο γνωστό ναζιστικό χαιρετισμό.μπαίνοντας στο κτίριο.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τον φερόμενο ως «υπαρχηγό» της Χρυσής Αυγής είναι η ίδια με τους υπόλοιπους συλληφθέντες (από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων, για να τεθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή) και στη συνέχεια, πιθανότατα, θα τεθεί υπό κράτηση μέχρι την απολογία του.

Μυστήριο παραμένει πάντως, προκαλώντας προβληματισμό στις Αρχές, τι έκανε ο Χρήστος Παππάς κατά τις περισσότερες από 24 ώρες, που διέφευγε της σύλληψης.

Με την παράδοση και του υπαρχηγού όλος ο “σκληρός πυρήνας” της Χρυσής Αυγής είναι πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης.
 
Δείτε το σχετικό Βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg