Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Μήπως ζούμε σε διαφορετική Χώρα κ. Στουρνάρα;;

stournaras_726020632

Η αγορά, έχει καταβαραθρωθεί... Στην ουσία, υπάρχει στάση πληρωμών απ όλους προς όλους!
Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος, που λένε...


Οι απολύσεις πάνε κι έρχονται, οι νέες μειώσεις συντάξεων και μισθών εν κρυφώ, είναι προ των πυλών των σπιτικών κι ο κ. Στουρνάρας συνεχίζει το βιολί του!

Να ήταν και καλός οργανοπαίχτης τουλάχιστον!!

Hellas2News

ΚΑΙ Η...ΕΙΔΗΣΗ:

«Οι προϋποθέσεις για να βγει η χώρα στις αγορές είναι να έχει δυο τρίμηνα θετικής ανάπτυξης και ένα μικρό πρωτογενές πλεόνασμα» δηλώνει στο ‘Εθνος της Κυριακής ο υπουργός Οικονομικών Ιω. Στουρνάρας.

Σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργάνωσε η εφημερίδα και συμμετείχαν οι κκ. Σταθάκης και Χριστοδουλάκης, ο υπουργός οικονομικών σημειώνει πως δεν εκτιμά ότι θα γίνει ονομαστικό κούρεμα του χρέους αλλά μπορεί να γίνει ελάφρυνση με μείωση επιτοκίων και πολύ μεγάλη επιμήκυνση των λήξεων.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης επιμένει στη θέση ότι τα μνημόνια είναι αποτυχημένη συνταγή και η κρίση του δημοσίου χρέους δε λύνεται με λιτότητα αλλά με διαγραφή μέρους του χρέους. Προσθέτει δε, πως το «κούρεμα θα γίνει γιατί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ το χρέος δεν είναι βιώσιμο».

Ο πρώην υπουργός Ν. Χριστοδουλάκης υποστηρίζει ότι το καθαρό κούρεμα που έγινε λογιστικά ήταν περίπου 60 δις και σε αξία από 6 έως 20 δις.

πηγη  news247




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg