Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Αυτή είναι η 46χρονη που καταζητείται για τη δολοφονία 81χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα




Το έγκλημα είχε αποκαλυφθεί στις 18 Ιουλίου του 2012, όταν ο 81χρονος άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Πάτμου 2 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα....

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 23:40 μετά από κλήση ενοίκων της πολυκατοικίας όπου διέμενε το θύμα, αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον 81χρονο νεκρό με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Η εκτίμηση ήταν πως το έγκλημα είχε γίνει μερικές μέρες πριν, στις 13 Ιουλίου.

Αμέσως, οι υποψίες έπεσαν στην 46χρονη γυναίκα, την οικιακή βοηθό του ηλικιωμένου άνδρα. Γείτονες μάλιστα είχαν καταθέσει πως την είχαν δει να φεύγει από το σπίτι την ημέρα της δολοφονίας, με βαλίτσες, αναστατωμένη.

Πρόκειται για την ΛΟΖΙΔΟΥ ή ΛΟΖΙΝΑ ή LOZIDOU ή LOZINA ή KAMENETS, ΝΑΤΑΛΙΑ ή NATALIA ή NATALIYA του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ή ALEXANDROU ή ALEXANDR ή OLEKSANDR και της ΜΑΡΙΑΣ ή MARIA που γεννήθηκε το 1967 στην Ουκρανία.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg