Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Καρατζαφέρης: Ο Καμμένος παρουσίασε το... πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ.- Τον ευχαριστούμε πολύ!!


http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82_%CF%84%CE%B9_%CE%AD%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B5-625x365.gif


Η πολύκροτη εμφάνιση του Πάνου Καμμένο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, φαίνεται πως δεν προκάλεσε μόνο τον εκνευρισμό του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΛΑ.Ο.Σ., το οποίο κατηγορεί τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ πως παρουσίασε το πρόγραμμα του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη αυτολεξεί...


«Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τον κ. Καμμένο, για την χθεσινή κατά λέξη, προβολή των θέσεων, απόψεων και προτάσεων του ΛΑ.Ο.Σ, όπως ακριβώς αυτές, παρουσιάζονται στο Πρόγραμμα του κόμματος μας», τονίζει το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη σε ανακοίνωση του και συνεχίζει:

«Είναι προφανές ότι ο κ. Καμμένος αναγνωρίζοντας ότι το μόνο κόμμα που διαθέτει αξιόπιστο και ρεαλιστικό Πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, θεώρησε υποχρέωσή του να το προβάλλει δεόντως και ενθέρμως, κατά την δίωρη παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg