Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ντόλιος: Να κοιτάξει τον καθρέφτη ο κ. Καμμένος

Ντόλιος: Να κοιτάξει τον καθρέφτη ο κ. Καμμένος

Στην δήλωση του Πάνου Καμμένου, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «στον ενικό», ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση», απάντησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ντόλιος...


«Ο κ. Καμμένος πήγε σκοπίμως για να πει αυτά τα πράγματα, τα είχε προαποφασίσει και περιμένει κάποια αποτελέσματα», ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε:

«Δεν μπορεί να ενοχοποιείται μία παράταξη εκατομμυρίων – όλη η Ελλάδα ήταν ΠΑΣΟΚ κάποιες εποχές- γιατί βρέθηκαν δύο, τρεις συμμορίες. Είναι ντροπή, εθνικό έγκλημα να ενοχοποιούν μία παράταξη εκατομμυρίων, γιατί η συμμορία του Άκη έκανε αυτά που έκανε».

Ο Γιώργος Ντόλιος σημείωσε ότι «δεν μπορεί έτσι αβασάνιστα να τα ρίχνουμε όλα στο ΠΑΣΟΚ» ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε:

«Μην ξεχνάτε ότι η εξεταστική επιτροπή για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, που τον απάλλαξε, έγινε το 2005, τότε που πλειοψηφία στη χώρα και στην επιτροπή ήταν η Νέα Δημοκρατία και βουλευτής ήταν ο Πάνος Καμμένος. Θα πρέπει να δει όταν μιλάει για εγκληματική οργάνωση, μήπως θα πρέπει να κοιτάξει τον καθρέφτη».

 «Ορισμένα πράγματα δεν μπορεί αβασάνιστα να αποδίδονται σε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μου κάνει εντύπωση ότι αυτή την περίοδο επιχειρείται, από αρκετές πλευρές, μία νέα προσπάθεια, δια σκανδαλολογίας, ενοχοποίησης του χώρου του ΠΑΣΟΚ», κατέληξε ο Γιώργος Ντόλιος.

enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg