Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Υπόθεση Πάγκαλου- Πιθανότης για αυτόφωρο


http://kanali.files.wordpress.com/2009/10/pagkalos-2-thumb-large1.jpg

Μήνυση εναντίον του Θόδωρου Πάγκαλου στο Α.Τ Παπάγου, κατέθεσε ο Αγαμέμνων Τάτσης, πρώην γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος του ΕΣΥΝ...

Η μήνυση σύμφωνα με πληροφορίες, στηρίζεται στις πρωινές δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης, σχετικά με τις παρακολουθήσεις αμερικανών διπλωματών από την ελληνική πολιτεία, που όπως ισχυρίζεται ο Τάτσης, εκθέτουν τα συμφέροντα της χώρας και την στρατηγική της.

Ο ίδιος, σε τηλεφωνική παρέμβαση σε νυκτερινή τηλεοπτική εκπομπή. έθεσε θέμα αυτοφώρου συλλήψεως του κ. Πάγκαλου.

Η μήνυση έρχεται μετά από θύελλα αντιδράσεων για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, καθώς ο Πάγκαλος, σε μία ραδιοφωνική εκπομπή, αποκάλυψε ουσιαστικά ένα μεγάλο μυστικό της Ελλάδας....

Οι πληροφορίες λένε πως δεν αποκλείεται να έχουμε και συνέχεια και ο πολύς κύριος Πάγκαλος να καθίσει στο σκαμνί και μάλιστα από... ΠΑΣΟΚο!

παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg