Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

"Κεραυνοί" στελέχους της ΝΔ, εναντίον Σαμαρά!!

Ο Γ.ΒΛΑΧΟΣ ο βουλευτης της Ν.Δ το επικροτεί !!!!!! 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEglSyZRpdGi0S_DBEbAlKA604v0ak_UxdjsXM1Ojqi_8lEXCmICU_ZAx6fNlc17PrKSHChvfs0DYoVA8u5iFbL_yCSGRGxPLDtrXlL4tP68l8KYSZphkyU9Pj8YHkkIcDtJLiWU6iOo4W0/s1600/140974-nd.jpg  
"Με ρωτούν γιατί τόση αδιαφορία για τις....εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.!!!!!!!!!

Μα τι περιμενουν μετα απ' ολα αυτα που γίνονται; ποιος ασχολειται και γιατί; Η Ν.Δ...

"ως μη όφειλε", ανέλαβε να προστατεύει τα λεφτα των τσιμεντοκαναλαρχων και οσων πλουτησαν στο χρηματιστηριο,την ολυμπιαδα,τους εξοπλισμους,στα καυσιμα και στο κλεψιμο του δημοσιου.Ακομη ανελαβε να "αθωωσει" το ΠΑΣΟΚ.

Ο σημερινος πυρηνας κορυφης αποτελειται απο ανθρωπους που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ν.Δ.,εχουν υπηρετησει αλλα κομματα  [Χρ.Λαζαριδης,Φαηλος,Αδωνις,Βοριδης κ.α.]η ηρθαν απ' το πουθενα[?][Μηταρακης,Ψυχαρηςκ.α.]  και οι λοιποι ΟΛΟΙ-ΜΑ ΟΛΟΙ - μένουν κολλημενοι στις θεσεις τους για ιδιον-αντε και συγγενικον-ΟΦΕΛΟΣ.


Αρα γιατι απορουν μερικοι?


ΥΓ1  ας μου δειξουν 1 στελεχος που δεν ανηκει σε μια απ' τις ανωτερω 3 κατηγοριες
ΥΓ2  μην τολμησουν νεαροί φιρφιρικομιμμικοι με ζελε στο μαλλι να μου διδαξουν κομματικο πατριωτισμό, ας κανουν καλλιτερα αυτο που ΔΕΝ γινεταο ΠΟΤΕ την Κυριακη!


  Ο Γ.ΤΣΙΤΣΕΛΗΣ ηταν προεδρος ΝΟΔΕ  Αιτωλοακαρνανιας και μελος της Κ.Ε της Ν.Δ και ΑΠΟ ΤΑ 50 ΣΤΕΛΕΧΗ που υπεγραψαν την υποψηφιοτητα του Α. ΣΑΜΑΡΑ

Πηγή:   Fonaklas 

(Τη σχετική ανάρτηση, ο Γ. Βλάχος έχει επικροτήσει με το γνωστό σε όλους, Like)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg