Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ευρωβουλή: Δεν έπρεπε να μειωθεί ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα

Ευρωβουλή: Δεν έπρεπε να μειωθεί ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
Δήλωση – «βόμβα» για το ρόλο της τρόικας από τον επικεφαλής των ελέγχων για τη δράση των δανειστών.
Δήλωση – «βόμβα» από τον Αυστριακό ευρωβουλευτή Ότμαρ Καράς ο οποίος τέθηκε επικεφαλής της των ελέγχων για την λειτουργία της τρόικας.
«Αν το Ευρωκοινοβούλιο είχε ισχυρότερο ρόλο δε θα είχε μειωθεί ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα», δήλωσε ο Αυστριακός ευρωβουλευτής κατηγορώντας εμμέσως την...
τρόικα για αδιαφάνεια.
Παράλληλα, ο κ. Καράς σε συνέντευξη του στην αυστριακή ραδιοφωνία κατηγόρησε ευθέως την τρόικα για έλλειψη δημοκρατικής νομιμοποίησης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Καράς είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο ανήκει η Α. Μέρκελ και ο Α. Σαμαράς.

Η αξιολόγηση της τρόικας από το Ευρωκοινοβούλιο αρχίζει στις 5 Νοεμβρίου στην Επιτροπή Οικονομίας και Νομισματικής Πολιτικής, και ο στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί πριν τις ευρωεκλογές.

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/364159/eyrovoyli-den-eprepe-na-meiothei-o-katotatos-misthos-stin-ellada#ixzz2jJ29P8jo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg