Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Παναγούλης: "Σγουρός και Κικίλιας δέχτηκαν πιέσεις για να εγκριθεί η μελέτη"


Τους λόγους για τους οποίους προκλήθηκε η ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο επιχείρησε να εξηγήσει σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης...


Ο κ. Παναγούλης, μιλώντας στον Real FM υποστήριξε πως ο λόγος που ξεκίνησε η αντιπαράθεση είναι η τιμή στην οποία θα πουληθούν τα 311 στρέμματα στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Οι τοπικοί παράγοντες εκτιμούν πως η τιμή που μπορεί να αγγίξει η συγκεκριμένη έκταση, είναι συνολικά 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή τόνισε ότι ο κ. Σγουρός και ο κ. Κικίλιας την τελευταία ημέρα άλλαξαν την στάση τους, καθώς δέχτηκαν πιέσεις προκειμένου να εγκρίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο την εν λόγω περιβαλλοντική μελέτη.

Parapolitika 

 Σγουρός: Ήρθαν οργανωμένοι και αποφασισμένοι

«Ήρθαν κάποιοι που είπαν ότι είναι κάτοικοι της Βουλιαγμένης, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δε σταμάτησαν να βρίζουν» υποστήριξε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου στον Real fm, αναφερόμενος στα χθεσινοβραδινά επεισόδια, λίγο πριν την ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης.

«Για ένα θέμα τυπικό, βρισκόμαστε ξαφνικά να γίνεται ολόκληρη φασαρία, επειδή θέλει η παράταξη του κ. Τσουκαλά, να το μετατρέψει σε πολιτική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Σγουρός ενώ συμπλήρωσε:

«Ήρθαν οργανωμένοι και αποφασισμένοι να εμποδίσουν με κάθε τρόπο τη λήψη απόφασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg