Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Γκέλαρε ο ΠΑΟ στη Ριζούπολη, Τρίπολη... τριών αστέρων

Γκέλαρε ο ΠΑΟ στη Ριζούπολη, Τρίπολη... τριών αστέρων
(Φωτογραφία:  Intime )


Το... φάντασμα της Ριζούπολης φαίνεται να στοιχειώνει ακόμα τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι άφησαν βαθμούς στο ματς με τον Απόλλωνα (Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός 1-1) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τον Ατρόμητο στην βαθμολογία...

Οι Περιστεριώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στα Χανιά αλλά ισοφάρισαν και κράτησαν μέχρι τέλους τον βαθμό (Πλατανιάς - Ατρόμητος 1-1), παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 43' λόγω αποβολής του Γιαννούλη.

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την 2η συνεχόμενη νίκη του κόντρα στον Παναιτωλικό (Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 3-0), έστω και αν οι Αγρινιώτες είχαν δύο δοκάρια.

Την Κυριακή, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα διεξαχθούν οι αγώνες Αρης-Πανθρακικός, Βέροια-Λεβαδειακός, ΟΦΗ-Καλλονή και Πανιώνιος-Ξάνθη. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, υποδέχεται τον Εργοτέλη και είναι το απόλυτο φαβορί για την νίκη, ενώ την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ.

Το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA) έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11
Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 3-0
Πλατανιάς-Ατρόμητος 1-1
Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός 1-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/12
Αρης-Πανθρακικός (Γηπ. "Κλ. Βικελίδης", 15:00)
Πανιώνιος-Ξάνθη (Γηπ. Νέας Σμύρνης, 17:15)
Βέροια-Λεβαδειακός (Δημ. Στάδιο Βέροιας, 17:15)
ΟΦΗ-Καλλονή (Γηπ. "Θ. Βαρδινογιάννης", 17:15)
Ολυμπιακός-Εργοτέλης (Γηπ. "Γ. Καραϊσκάκης", 19:30)

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/12
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (Γηπ. "Οι Ζωσιμάδες", 19:30)
ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg