Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η λίστα με τις αμαξάρες


 ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

Οι Ιταλοί, που παρότι λελέδες, και μαντηλάκηδες είναι πιο σοβαροί από εμάς, έχουν αρχίσει το συμμάζεμα του Δημοσίου τους από τις λιμουζίνες...

Κόπηκαν όλες, εκτός από τις υπουργικές. Εδώ, μου έχει βγει το μάτι να βλέπω στο δρόμο διαφόρους πρώην να κυκλοφορούν μέσα σε Μερσεντάρες με οδηγό και κανα-δυο της Ασφαλείας τους.

Μόνο τις τελευταίες ημέρες έχω εντοπίσει έναν πρώην τραπεζίτη που λιποθύμησε και γλίτωσε το υπουργιλίκι, έναν πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και δε συμμαζεύεται. Άνετους τους είδα με τα κινητά τους μέσα στις αμαξάρες τους, που τις καλύπτει το δημόσιο σε φάση που πληρώνει μισθούς με δανεικά και κόβει τις συντάξεις και τα φάρμακα.

Μήπως πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή αυτό το καλαμπούρι; Μήπως πρέπει να δοθεί λίστα με αυτούς που έχουν δωρεάν αμάξια ως πρώην και μετά να κοπούν όλα-μαχαίρι χωρίς εξαίρεση;

Καταλαβαίνω (ειρωνικά το λέω) ότι το ξεψάχνισμα της λίστας Λαγκάρντ είχε δυσκολίες λόγω έννομης τάξης, αφού οι εκεί αναφερόμενοι έχουν τα δικαιώματά τους, μπορούν να προσφύγουν κλπ.

Αλλά η λίστα των πρώην με τις αμαξάρες δεν έχει τέτοιες δυσκολίες. Μπορεί να δημοσιοποιηθεί και να κοπεί, ε;

Παρατηρητήριο του Lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg