Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Νωρίτερα θα ολοκληρωθούν σήμερα τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αττική


http://www.tovima.gr/oldPhotos/Photo/BUS.jpg

Νωρίτερα θα ολοκληρωθούν σήμερα τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αττική. Ειδικότερα, ανακοινώθηκε ότι σήμερα Τρίτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα αποσύρονται στα αμαξοστάσια σταδιακά από τις 10 το βράδυ, έτσι ώστε τα δρομολόγια να ολοκληρωθούν περίπου στις 11 μμ...


Οι τελευταίοι συρμοί στη γραμμή 1 του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα αναχωρήσουν από Πειραιά και Κηφισιά στις 22:20. Στη γραμμή 2 του μετρό οι τελευταίοι συρμοί από Ανθούπολη και Ελληνικό θα αναχωρήσουν στις 22:40.

Στη γραμμή 3 οι τελευταίοι συρμοί από τον σταθμό Αγία Μαρίνα θα αναχωρήσουν προς Δουκίσσης Πλακεντίας στις 22:46 και προς Αεροδρόμιο στις 21:26.

Από Δουκίσσης Πλακεντίας ο τελευταίος συρμός θα αναχωρήσει στις 22:37 και από Αεροδρόμιο στις 22:03.

Αλλαγές στα δρομολόγια όμως θα σημειωθούν τόσο αύριο 1η Ιανουαρίου του 2014, όσο και κατά τις επόμενες ημέρες, μέχρι και τα Θεοφάνεια, Δευτέρα 6 Ιανουαρίου.

Έτσι αύριο, λεωφορεία και τρόλεϊ, θα κινούνται με πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής (πιθανώς και με ακόμη πιο αραιά δρομολόγια σε ορισμένες γραμμές).

Την Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Ιανουαρίου με βάση το πρόγραμμα δρομολογίων του Σαββάτου. Μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014, τα δρομολόγια της ΣΤΑΣΥ (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ) θα εκτελούνται με μειωμένη συχνότητα.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg