Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Υπογράφει στη Φούλαμ ο Μήτρογλου

Περνάει ιατρικά και υπογράφει στη Φούλαμ ο Μήτρογλου
(Φωτογραφία:  Intime )
 
Οριστικά στη Φούλαμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου, παρά το γεγονός ότι η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να μπει «σφήνα» και να κλέψει τον επιθετικό του Ολυμπιακού από τους «Κότατζερς». ...

Το μεσημέρι ο 25χρονος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο 4,5 ετών με τη Φούλαμ, το οποίο θα αποφέρει στον ίδιο 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως και στον Ολυμπιακό το ποσό των 15 εκατ. ευρώ.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης , τα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι προέκυψε «σφήνα» της Γουέστ Χαμ, η οποία όπως και η Φούλαμ, δίνει μάχη για τη σωτηρία τους (συγκατοικούν στην προτελευταία θέση με 19 βαθμούς) και αναζητά έναν επιθετικό αφού η Έβερτον της «έκλεψε» μέσα από τα χέρια τον Ιβοριανό Λασινά Τραορέ που επέλεξε να πάει δανεικός από τη Μονακό στα Ζαχαρωτά και όχι στα Σφυριά.

Ωστόσο, η προσπάθεια της Γουέστ Χαμ δεν θα αποφέρει καρπούς, αφού η Φούλαμ είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο 25χρονος διεθνής επιθετικός.
 
ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg