Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Νέα ΜΕΡΑ: Ισόβια σιγή από τους πολιτικά υπεύθυνους της τραγωδίας των Ιμίων

http://www.thinkfree.gr/wp-content/uploads/2013/01/2_1.jpg

Με αφορμή τη συμπλήρωση 18 ετών από την τραγωδία των Ιμίων, ο Γραμματέας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας της Νέας ΜΕΡΑς Αντιστράτηγος ε.α Νίκος Χριστοδουλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Πέρασαν 18 χρόνια από εκείνο το βράδυ της 30/31 Ιανουαρίου 1996. Οι πολιτικές αδυναμίες και η αναξιοπιστία της νέας τότε ελληνικής κυβέρνησης, έδωσαν αφορμή για αμφισβητήσεις στην κυριαρχία της Ελλάδας στο Αιγαίο και στη δημιουργία γκρίζων ζωνών.

Οι άστοχες ενέργειες ακαταλλήλων διαχειριστών της πολιτικής έφεραν την Πατρίδα προ του πολέμου.

Την ώρα που ο τότε πρωθυπουργός της πατρίδας μας, από του βήματος της Βουλής ευχαριστούσε τις ΗΠΑ για την δήθεν αποκλιμάκωση της κρίσης ο Ελληνικός Λαός ήταν στο πλευρό των Ένοπλων Δυνάμεων στα Ίμια.

Πετώντας με αντίξοες καιρικές συνθήκες και με ελικόπτερο του Π.Ν που δεν ήταν κατασκευασμένο για νυκτερινές πτήσεις, οι Χριστόδουλος Καραθανάσης - Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός έβαλαν το Έθνος υπεράνω των δυνατοτήτων για να διαφυλάξουν την εθνική ακεραιότητα και θυσιάστηκαν στο καθήκον για την Πατρίδα

Η τήρηση ισόβιας σιγής στην μνήμη των Ηρώων δεν αρκεί, ειδικά από τους πολιτικά υπεύθυνους της τραγωδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg