Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

H Ρένα Δούρου υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής

H Ρένα Δούρου υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής
(Φωτογραφία:  Phasma )
 
Τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου Αθήνας και τη Ρένα Δούρου για τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής, πρότεινε πριν από λίγο, στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας...

Ο 34χρονος Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι οικονομολόγος, µέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Οικονομικών του κόμματος.

Για το Δήμο Πειραιά ακούγεται το όνομα του βουλευτή Α' Πειραιά Θοδωρή Δρίτσα και για το Δήμο Θεσσαλονίκης εκείνο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» Τριαντάφυλλου Μηταφίδη.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν από την Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο. Οι εργασίες θα ανοίξουν το Σάββατο στις 11 π.μ. με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg