Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Houston: 6χρονη φωνάζει «Με απαγάγουν!» και σώζεται

Συγκινητικό: 6χρονη φωνάζει «Με απαγάγουν!» και σώζεται [εικόνες]

Συγκλονίζει η υπόθεση απαγωγής μίας 6χρονης από το Χιούστον, η οποία λόγω της απίστευτης ψυχραιμίας της κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του απαγωγέα...


Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η μικρή Κέλι Τέλεζ επέστρεψε με τη μητέρα της στο σπίτι τους. Μέχρι η μητέρα να ξεφορτώσει τα πράγματα που είχε στο αυτοκίνητο επέστρεψε στη μικρή να παίξει έξω από το συγκρότημα διαμερισμάτων, όπου ήταν το σπίτι τους.

Τα λίγα λεπτά ανέμελου παιχνιδιού ήταν αρκετά για να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του ο 23χρονος Γιοακίν Ράμος, ο οποίος κατάφερε να την αρπάξει και να τη βάλει μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με το οποίο τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η μητέρα της που είδε τι συνέβη τον κυνήγησε τρέχοντας και στη συνέχεια τον ακολούθησε με το αυτοκίνητο, αλλά έχασε γρήγορα τα ίχνη του.



Ωστόσο, ο ίδιος δεν γνώριζε ότι είχε να κάνει με ένα πανέξυπνο και ψύχραιμο κοριτσάκι. Η μικρή μία ημέρα μετά κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, όταν πήγαν μαζί σε ένα κατάστημα. Η Κέλι ζήτησε από τον απαγωγέα να πάει τουαλέτα και εκείνος της το επέτρεψε. Ωστόσο, η 6χρονη πλησίασε έναν άνδρα και του είπε πως έχει πέσει θύμα απαγωγής. Εκείνος με τη σειρά του επικοινώνησε με τις Αρχές, άνδρες της οποίας κατέφθασαν στο σημείο.



Ο δράστης είχε καταφέρει να εξαφανιστεί, αφήνοντας το κοριτσάκι στο κατάστημα, ωστόσο, οι αστυνομικοί λίγες ώρες αργότερα τον εντόπισαν και του φόρεσαν χειροπέδες. Ο Ράμος συνελήφθη στο νοσοκομείο, καθώς λίγες ώρες πριν είχε γεννήσει η γυναίκα του.



Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος δράστης δεν έβλαψε το μικρό κορίτσι που γύρισε στην αγκαλιά των γονιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg