Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ποιους καλεί ο Σάντος για το φιλικό της εθνικής με τη Ν. Κορέα

Κλήσεις-εκπλήξεις από τον Σάντος για το φιλικό της εθνικής με τη Ν. Κορέα

Αρκετές εκπλήξεις υπήρξαν στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για το φιλικό της Εθνικής ομάδας με την αντίστοιχη της Νότιας Κορέας την προσεχή Τετάρτη.


Ο βασικός γκολκίπερ Καρνέζης δεν θα είναι στην αποστολή, ενώ επιστρέφουν οι Τζόρβας, Γλύκος, Φετφατζίδης και Δημήτρης Παπαδόπουλος. Είναι σαφές πως ο πορτογάλος προπονητής θα δώσει ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές.


Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκος (ΠΑΟΚ), Τζόρβας (Απόλλων), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζιόλης (Καϊσερίσπορ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Τζένοα), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Φούλαμ) και Παπαδόπουλος (Ατρόμητος).


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg