Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια στους Τροϊκανούς στο Σύνταγμα!!

Αποχώρησε η Τρόικα από Σύνταγμα - Διαδηλωτές τους πέταξαν μπουκάλια

Ένταση επικράτησε ξανά πριν από λίγη ώρα στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της πορείας που πραγματοποιούν εκπαιδευτικοί, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όπου ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση της τρόικας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Οι αστυνομικοί προσπαθησαν να ανοίξουν το δρόμο μπροστά από το υπουργείο προκειμένου να αποχωρήσουν τα μέλη της Τρόικας, ωστόσο οι διαδηλωτές αντιστάθηκαν και προκλήθηκε ένταση. Ενας διαδηλωτής λιποθύμησε. Την ώρα που η Τρόικα αποχωρούσε, διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια στα αυτοκίνητά τους.

Νωρίτερα επίσης οι διαδηλωτές απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς και σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα τραυματίστηκε.

Στο μεταξύ αφέθηκαν ελεύθεροι οι 17 προσαχθέντες από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το πρωί, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου.

Το πρωί εν μέσω αποδοκιμασιών έφθασαν στο υπουργείο Οικονομικών οι ελεγκτές της Τρόικας και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης για το προγραμματισμένο τους ραντεβού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg