Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Νέα σημερινών αγώνων Ελληνικών ομάδων

Επική ανατροπή του Ολυμπιακού και πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ

ΒΟΛΕΫ

Μεγάλη πρόκριση με εκπληκτική ανατροπή επί της ΑΕΚ σημείωσε ο Ολυμπιακός, που αν και βρέθηκε να χάνει στο γήπεδό του 2-0 από την «Ένωση», με αντεπίθεση διαρκείας επικράτησε 3-2 και προκρίθηκε στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών...

... που θα διεξαχθεί 29-30 Μαρτίου (διεκδικώντας τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του στον θεσμό). Στην τετράδα, είχαν ήδη προκριθεί ο Πανναξιακός, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και ο Παναθηναϊκός, με τις «ερυθρόλευκες» να συμπληρώνουν το «καρέ».


Μετά την επαναφορά του Ολυμπιακού από το 0-2 σε 2-2, στην εκκίνηση του 5ου σετ οι γηπεδούχες ήταν εντυπωσιακές, καθώς βρέθηκαν να προηγούνται με 7-1 (στο 3-1 η Κις πήρε δύο άσους κι άλλον έναν στο 6-1) με την ΑΕΚ να έχει πάρει το μοναδικό της πόντο από χαμένο σερβίς της Γιώτα και να μειώνει σε 7-2 η Γιόσοβιτς.

Με δύο πόντους της Παπαφωτίου (επίθεση και μπλοκ σε Τένεβα) η ΑΕΚ έμεινε ζωντανή (9-5) για να μειώσει κι άλλο η Ιβάνοβα (9-6) αλλά η Ράντι Τένεβα τελείωσε δύο δύσκολες επιθέσεις η διαφορά μεγάλωσε ξανά (11-6) κι οι ερυθρόλευκες έφτασαν στη νίκη μέσα σε αποθέωση.

Τελικό: Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός 77-75

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο κάκιστος, χωρίς ενέργεια Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου επέστρεψε στο δεύτερο από το -18, αλλά δεν κατάφερε την υπέρβαση στο «Μεντιολάνουμ Φόρουμ», πληρώνοντας τα αδικαιολόγητα λάθη του τελευταίου δίλεπτου.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 77-75 από την Αρμάνι Μιλάνο, για την 8η αγωνιστική της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα, με τους Ιταλούς να τους υποχρεώνουν στην 4η ήττα τους στον 5ο όμιλο και να πανηγυρίζουν την 5η νίκη, χωρίς όμως να καλύπτουν τη διαφορά της συντριβής στο ΟΑΚΑ (73-57).

Live-Μπενφίκα-ΠΑΟΚ 3-0 (79')

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα του ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα, με 3-0 μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο ΠΑΟΚ  αποχαιρέτησε το Europa League αφού γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ. Η αποβολή του Κατσουράνη στο 68' άλλαξε όλο το ματς αφού στη συνέχεια οι Πορτογάλοι σημείωσαν και τα τρία τέρματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg