Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

(Για να καταφέρνουν να προλαβαίνουν να φέρνουν απ την Ολλανδία) "Φρέσκο" γάλα 10 ημερών

 Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ρθει απ την Ολλανδία; Πόσος χρόνος "χρειάζεται" για να σβήσει η Ελληνική παραγωγή;; Πόσος χρόνος χρειάζεται, για να απεμπολίσει αυτή η κυβέρνηση, κάθε δικαίωμα του Έλληνα παραγωγού να παράγει και να προσφέρει στον συνέλληνα;; Πόσο χρόνο θέλει για να σβήσει το Ελληνικό Βιβλιοπωλείο;;

Μια εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα:



Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η επίσημη παρουσίαση των ρυθμίσεων για τη "βελτίωση" των όρων λειτουργίας του ανταγωνισμού στην αγορά, με βάση τις προτάσεις του ΟΟΣΑ, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία –όχι όμως στο σύνολό τους- υιοθετούνται από την κυβέρνηση.

Για τις τελικές ρυθμίσεις που συμφωνήθηκε να ισχύσουν με τους εκπροσώπους των δανειστών, έγινε χθες το απόγευμα ενημέρωση από πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης, οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι απελευθερώνεται η διάρκεια ζωής του γάλακτος έως τις περίπου 10 ημέρες ("όσο επιστημονικά θεωρείται ασφαλές το χρονικό όριο για την καταλληλότητα του αγελαδινού γάλακτος χαμηλής παστερίωσης"), καθιερώνεται η υποχρεωτική πώληση του ψωμιού ύστερα από ζύγισμα και απελευθερώνεται υπό όρους η τιμή των βιβλίων.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα του "Ελεύθερου Τύπου"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg