Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Χρήστος Ζώης - “Δεν μπορεί στη Θράκη να ερχόμαστε για να κάνουμε πολιτική καριέρα”



Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Πρόεδρος της “Νέας ΜΕΡΑΣ” και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ» κ. Χρήστος Ζώης στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή της Θράκης και ευρύτερα της Περιφέρειας ΑΜΘ.


Ο κ. Ζώης βρέθηκε στην Ξάνθη πραγματοποιώντας επαφές και συναντήσεις με στελέχη και υποστηρικτές του κόμματος του, ενόψει και των Ευρωεκλογών στις οποίες μετέχει ως υποψήφιος. 

“Η Θράκη πρέπει να είναι η μονάκριβη κόρη μας. Πως ένας πατέρας έχει 4 - 5 αγόρια και μια κόρη και ζητάει από τα αγόρια του αυτή την αδελφή να την προσέχουν σαν τα μάτια τους και να έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το μέλλον της, έτσι πρέπει να είμαστε και με τη Θράκη.

Δεν συγχωρούνται οι πολλές κουβέντες και η πατριδοκαπηλία.

Έχουμε να κάνουμε με την πιο ευαίσθητη εθνικά περιοχή της χώρας και πρέπει να ρίξουμε και μια ματιά στη γειτονιά μας για να καταλάβουμε ότι η ιστορία δεν έχει σταματήσει να γράφεται”, ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή "Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα", τονίζοντας πως

“θέλει προσοχή. Εγώ λέω ότι δεν μπορεί στη Θράκη να κάνουμε καριέρα πολιτική, αλλά να βάζουμε μπροστά τους ανθρώπους που ζουν εδώ και να τους δείχνουμε εμπιστοσύνη και εμείς να είμαστε πιο πίσω και να υπηρετούμε.

Πως θα έρθω εγώ να σας πω τι θα γίνει στη Θράκη; εσείς δεν ξέρετε τι γίνεται στη Θράκη; Υπάρχουν Έλληνες στη Θράκη χριστιανοί και μουσουλμάνοι, τους οποίους πρέπει να ακούσουμε και να μας υποδείξουν το σχέδιο για την προοπτική και την ανάπτυξη της κοινωνίας.

Πατριωτισμός στη Θράκη είναι να βάλεις του Θράκες μπροστά και να ακούσεις τους Θράκες και εσύ απλά να υλοποιήσεις”.

Ο ίδιος ανέφερε πως κατά την παρουσία του στην περιοχή εξέλαβε ιδιαίτερα θετικά μηνύματα, ενώ προανήγγειλε και τη δημιουργία ενός πυρήνα του κόμματος στην Ξάνθη.

“Κάνουμε έναν αγώνα πόρτα πόρτα, με τη βοήθεια φιλόξενων περιφερειακών ΜΜΕ. Απλά πρέπει να ωριμάσουν οι συνθήκες και αυτό θα συμβεί λίγο πριν τις εκλογές για να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Υπάρχει ένα πυρήνας ανθρώπων που έχουν παρέμβαση, έχουν άποψη γνήσια πατριωτική και όχι πατριωτική για τη συγκομιδή ψήφων και είναι άνθρωποι που πονούν τον τόπο τους, δεν είναι επισκέπτες ούτε τουρίστες και δεν έχουν κανέναν λόγο να βγάλουν τα μάτια με τα χέρια τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζώης, προσθέτοντας με νόημα πως

“Ερχόμενος στην Ξάνθη δεν ήξερα τι θα βρω, φεύγοντας ξέρω τι αφήνω”.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg