Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Βόλος: Έκρηξη σε μονοκατοικία με τραυματισμό


Έκρηξη σε μονοκατοικία με τραυματίες στη Νέα Ιωνία Βόλου

Σήμερα το μεσημέρι στις 15:10 περίπου έκρηξη σημειώθηκε στην Νέα Ιωνία Βόλου, και συγκεκριμένα σε μονοκατοικία της οδού Παρασκευοπούλου...Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά ο 29χρονος ιδιοκτήτης όπως και οι δύο γείτονες που έσπευσαν να βοηθήσουν όπως αναφέρει... 
... το e-volos

Η πυρκαγιά ξέσπασε στην κουζίνα του σπιτιού. Ο 29χρονος μένει μαζί με τον 25χρονο αδερφό του, ο οποίος εκείνη την ώρα έλειπε από το σπίτι. Ο νεαρός άντρας ξέχασε ένα σκεύος στην κουζίνα και ξέσπασε πυρκαγιά.

Στο χώρο σημειώθηκαν 3 μικρές εκρήξεις. Ο χώρος της κουζίνας δεν αεριζόταν και έτσι η φωτιά φούντωσε. Στο σαλόνι υπήρχαν μια παλιά τηλεόραση και 2 φιάλες αεροζόλ όπου λόγω της υψηλής θερμοκρασίας έσκασαν.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δέκα άτομα. Λόγω της έκρηξης κινητοποιήθηκε και η Αστυνομία. Οι πυροσβέστες περιόρισαν τη φωτιά στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η έκρηξη αλλά λόγω της ρίψης νερού ίσως προκλήθηκαν ζημιές και σε άλλα μέρη του σπιτιού.

Λόγω της έκρηξης δύο γείτονες,ηλικίας 46 και 68 ετών, στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τραυματίστηκαν.

Ο 46χρονος πήγε μόνος του στο νοσοκομείο όπου και νοσηλέυεται στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου λόγω των εγκαυμάτων που υπέστη σε πρόσωπο και χέρια, ενώ ο 29χρονος μαζί με τον 68χρονο ο οποίος αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αφού τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.

Το περιστατικό έληξε στις 16:00 και οι ζημιές που προκλήθηκαν ανέρχονται στο ποσό των 20.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg