Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον έξι τραυματίες από πυροβολισμούς στη FedEx

 ΗΠΑ: Τουλάχιστον έξι τραυματίες από πυροβολισμούς στη FedEx

Πανικός προκλήθηκε όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε εγκατάσταση των ταχυδρομικών υπηρεσιών FedEx στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Κομπ Κάουντι.
Από τα πυρά του δράστη τραυματίστηκαν τουλάχιστον έξι άνθρωποι, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της γύρω περιοχής.



Στο μεταξύ δόθηκε η εντολή στους υπαλλήλους της εγκατάστασης να εγκαταλείψουν το χώρο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.



Αρχικά, επικράτησε σύγχυση γύρω από τον αριθμό των δραστών, αλλά οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο ανέφεραν πως επρόκειτο για έναν ένοπλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του από «τραύμα που προκάλεσε στον εαυτό του».

Την ίδια ώρα, η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας: «Η FedEx έχει γνώση της κατάστασης. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των εργαζομένων μας. Η FedEx συνεργάζεται με τις αρχές».


Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντάνα Πιρς, οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα γύρω στις 5.45 (τοπική ώρα) μόλις ο δράστης έφτασε στην εγκατάσταση της υπηρεσίας και ξεκίνησε να πυροβολεί στον κόσμο.

«Τα έξι θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γουέλσταρ Κένεστόουν, εκ των οποίων το ένα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση», πρόσθεσε η Πιρς.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg