Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στη φυλακή ο ντράμερ των Scorpions, για «μέθη και προσβολή των μουσουλμάνων»



Ο ντράμερ των Scorpions βρέθηκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής, μιας και συνελήφθη μεθυσμένος να κάνει χειρονομίες με το μεσαίο του δάχτυλο σε μουσουλμάνους Ντουμπάι.


Ο 51χρονος James Kottak ​​φέρεται να έβρισε και να έβγαλε το παντελόνι του, αφότου είχε καταναλώσει πέντε ποτήρια κρασί κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Μόσχα.

 Βρισκόταν στο δρόμο προς το Μπαχρέιν, όπου και είχε συναυλία στο πλαίσιο του Grand Prix της φόρμουλα 1, όταν συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.



Μάλιστα, λέγεται ότι εκνευρίστηκε τόσο που άρχισε να φωνάζει όταν μπήκε κατά λάθος στην αίθουσα transit.
 


Όταν είδε τους Πακιστανούς και του Αφγανούς επιβάτες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Kottak έβριζε και άρχισε να μιλάει για «μη μορφωμένους μουσουλμάνους».

Ένας αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι είπε: «Τι είναι αυτή η αηδιαστική μυρωδιά;».

Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο Kottak δεν έκανε κάποια άσεμνη πράξη, αλλά το μόνο που ήθελε ήταν να δείξει το τατουάζ του.

Ο Kottak διέψευσε τις κατηγορίες, λέγοντας: « Δεν θυμάμαι να έχω πει αυτά τα λόγια και δεν σήκωσε το μεσαίο μου δάχτυλο».



Ο δικηγόρος του, Hamid Al Khazraji είπε στο Πλημμελειοδικείο του Ντουμπάι ότι ο πελάτης του είναι αθώος και ότι οι δηλώσεις των μαρτύρων ήταν ψευδείς.

Του επιβλήθηκε πρόστιμο 544 δολαρίων για την κατανάλωση αλκόολ , κάτι το οποίο και παραδέχτηκε.

Όσο για το πότε θα αποφυλακιστεί; Σε περίπου ένα μήνα!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg