Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΜΠΑΣΚΕΤ: Πανιώνιος -ΠΑΟΚ 75-57

 Έμεινε... ζωντανός ο Πανιώνιος

«Ζωντανός» στη διεκδίκηση της 3ης θέσης της Α1 Ανδρών έμεινε ο Πανιώνιος μετά τη νίκη του με 75-57 επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, με την οποία μείωσε τη σειρά των «μικρών τελικών» σε 2-1...

Πλέον, οι «κυανέρυθροι» στοχεύουν σε «διπλό» την προσεχή Κυριακή (17:30) στο κλειστό της Πυλαίας για να ισοφαρίσουν τη σειρά και να τη στείλουν σε 5ο και τελευταίο παιχνίδι. 

Σε διαφορετική περίπτωση ο ΠΑΟΚ με υπεράσπιση της έδρας του κατακτά την 3η θέση.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 44-21, 64-40, 75-57

 Το παράδειγμα… αυτοδικίας του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ακολούθησε ο Ντι Τζέι Κούπερ.

Στο εν εξελίξει παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Αμερικανός γκαρντ κατευθυνόταν στ’ αποδυτήρια για το ημίχρονο, όταν ξαφνικά κινήθηκε εναντίον ενός οπαδού των γηπεδούχων.

Όπως κατήγγειλε ο παίκτης του ΠΑΟΚ (και αναγράφηκε και στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές), ο συγκεκριμένος θεατής τον έβριζε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κι έπειτα τον έφτυσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, η αστυνομία εντόπισε τον οπαδό, ο οποίος φέρεται να απολογήθηκε έπειτα για τη συμπεριφορά του.

Όπως και να ‘χει, οι διαιτητές απέβαλαν με ντισκαλιφιέ τον Κούπερ, για τον οποίο έγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι αντέδρασε βρίζοντας και αποθώντας τον οπαδό. Δεν κράτησαν ωστόσο το δελτίο του και του θέματος πλέον θα επιληφθεί ο αθλητικός δικαστής.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg