Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Βίντεο: Bianca Balti - Το ολόλευκο, στις δόξες του! (Αλλά και στο Playboy)

Bianca Balti: Γυμνή στο «Playboy»

Μια από τις πιο σέξι γυναίκες της Ιταλίας, η μελαχρινή Bianca Balti, πέταξε όλα της τα ρούχα και πόζαρε τελείως γυμνή για το αντρικό περιοδικό «Playboy» της αμερικανικής έκδοσης του Ιουλίου- Αυγούστου, σε μια από τις καλύτερες φωτογραφήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα.


Η Balti, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η απόλυτη Ιταλίδα Θεά, γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια στην Ιταλία και είναι μοντέλο, γνωστή από τη συνεργασία της με τους Dolce & Gabbana. Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με όλους του μεγάλους οίκους και έχει περπατήσει στα catwalks της Victoria’s Secret.

Το 2008 έγινε το πρόσωπο του οίκου Missoni. Το 2011 πόζαρε για το δημοφιλές ημερολόγιο της Pirelli, φωτογραφιζόμενη από τον Karl Lagerfeld ενώ ένα χρόνο μετά πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση των Dolce & Gabbana μαζί με την έτερη Ιταλίδα καλλονή Monica Bellucci.  



Η Balti έχει φωτογραφηθεί άλλη μια φορά στο παρελθόν για το «Playboy», το 2009, για τη γαλλική έκδοση του περιοδικού.





















Πηγή  http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg