Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΑΝΕΛ: "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει" - Το νέο Οργανόγραμμα, στα χέρια λίγων



Οι ΑΝΕΛ, ανακοίνωσαν το νέο Οργανόγραμμά τους, στο οποίο καταλαμβάνουν θέσεις... "πολυθεσίτες" εντός!


Για το θέμα, υπήρξαν ήδη αντιδράσεις, όπως θα διαβάσετε και πιο κάτω, αφού του ρίξετε πρώτα μια ματιά:

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ
 
 
Μετά από εισήγηση του Γραμματέα Γιάννη Μοίρα και έγκρισης από μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής, στη συνεδρίασή της στις 24 Ιουνίου, συστήνονται οι κάτωθι λειτουργικές γραμματείες του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
 
  • Περιφερειακών Οργανώσεων, Κινητοποίησης και Ετεροδημοτών.
  • Πολιτικών και Κοινωνικών Δράσεων, Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης
  • Στρατηγικού Σχεδιασμού, Τεκμηρίωσης και Επιμόρφωσης
  • Δημοσίων Σχέσεων, Συντονισμού Πολιτικών Εκδηλώσεων και Εκπροσωπήσεων (πλην βουλευτών)
 
 
Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε ο ορισμός των ακόλουθων γραμματέων και των αναπληρωτών τους:
 
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ
Γραμματέας: Νίκος Ντίνος
Αναπληρωτής Περ. Οργανώσεων: Κώστας Κυζιρίδης (Θεσσαλονίκη)
Αναπληρωτής Περ. Οργανώσεων: Σπύρος Λορεντζάτος
Αναπληρωτής Κινητοποίηση: Γιώργος Ιωαννίδης
Αναπληρωτής Ετεροδημότες: Μιχάλης Κάβαλος
 
 
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Γραμματέας: Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Αναπληρωτής: Θανάσης Μπέλτσος
Αναπληρωτής: Τάσος Νικάκης (Θεσσαλονίκη)
Αναπληρωτής Εθελοντισμού: Άννα Μπάστα
Αναπληρωτής Αλληλεγγύης: Μίκα Παππά - Σέβου
 
 
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΝ
Γραμματέας: Μαρκέλλα Μαργέλη
 
 
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ
Γραμματέας: Γιάννης Μοίρας
Αναπληρωτής: Θεόδωρος Τοσουνίδης
 
 
Σύμφωνα με τη νέα δομή, διάρθρωση και λειτουργία του Κινήματος, πέραν των λειτουργικών γραμματειών συστήνονται και πολιτικές γραμματείες, η ανακοίνωση του αντικειμένου και της στελέχωσης των οποίων, ακολουθεί σε επόμενο δελτίο τύπου.
 
(Πηγή:  http://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=473)

Άμεσα, ή ως σήμερα υπεύθυνη "Αλληλεγγύης" κ. Παπα-Σέβου, εξέδωσε ανακοίνωση:


  Mina Giannis Mica Papasevou

Αγαπητοί συνεργάτες και μέλη,

Η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής, με προβλημάτισε απόψε, διότι δεν μου γνωστοποιήθηκε ποτέ αυτή η συγκεκριμένη απόφαση και ως εκ τούτου, δεν την έχω αποδεχτεί !...

Αφού αποφασίστηκε να αναλάβει Γραμματέας ο Κος Παπαχριστόπουλος, εγω , προκειμένου να τον διευκολύνω στον σχεδιασμό του έργου της γραμματείας και επειδή δεν μπορώ να διατηρήσω το δίκτυο των συνεργατών και την απρόσκοπτη συνέχιση των προγραμματισμένων εξαγγελμένων πολλών δράσεων και της υλοποίησης του έργου μου, αναγκάζομαι να μην αποδεχθώ την θέση της αναπληρώτριας στη Γραμματεία, ΠΟΥ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑ, ευχόμενη, κάθε επιτυχία στους νέους υπεύθυνους.

Όμως, ο μεγάλος προβληματισμός μου, ως αιρετό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που λογοδοτώ στη βάση και στον Πρόεδρο μας, έγκειται στην απορία, γιατί με τόση βιασύνη προχώρησαν σε αυτές τις αποφάσεις και ΔΕΝ τηρηθήκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ;

Συγκεκριμένα, ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ πρώτα και πουθενά, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που ήταν παρόντα και υπογράφουν αυτή την απόφαση, την στιγμή κατά την όποιαν, χηρεύουν οι θέσεις του παραιτηθέντος κ. Μιχάλη Σακελλάρη και του κ. Ιωάννη Μοίρα που εξελέγη πρόσφατα Γενικός Γραμματέας. Ο κος Μοίρας, δεν μπορεί να συμμετέχει στην ίδια επιτροπή και να υπογράφει ως Γενικός Γραμματέας και ταυτόχρονα και ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής -θέση που κατείχε πριν την εκλογή του. 

Βάσει του Αρθρου 5, παράγραφος 12, << Τα μέλη των ΑΝΕΛΛ μπορούν να συμμετέχουν μόνο σε ένα από τα όργανα του κινήματος που εκλέγονται από το εθνικό συμβούλιο>> !

Επίσης, διαπίστωσα με μεγάλη έκπληξη, ότι αντί να αφιερωθεί μόνο στα υψηλά καθήκοντα του ο Γενικός Γραμματέας , αντίθετα, ανέλαβε και γραμματέας της Υπερ-γραμματείας ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ !!!!!!!!!!!!!!

Επίσης , ο αναπληρωτής Γραμματέας Κος Μπέλτσος, είναι και αναπληρωτής Γραμματέας της υπερ-γραμματείας του κου Παπαχριστόπουλου !* Ο προβληματισμός για τη θέση αναπληρωτή γενικού γραμματέα που δεν προβλέπεται πουθενά από το καταστατικό, είναι πολύ μεγάλος!

Επίσης, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, κος Νίκος Ντίνος, ανέλαβε την υπερ- γραμματεία ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ !!!

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με τις ΠΟΛΥΘΕΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, που θα έπρεπε να δώσει λογο και να αναθέσει καθήκοντα σε περισσότερα μέλη, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΝ.ΕΛ., ΕΠΑΡΚΩΣ.

Θα προβώ σε σχετικές διαμαρτυρίες εντός των ήμερων και ελπίζω ότι θα πρυτανεύσει η λογική και η αγάπη για το Κίνημα και τα Μέλη μας !

Με τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς,

Μίκα Παππά-Σέβου
 
Πηγή: Fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg