Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια


Επιχείρηση - μυστήριο της Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια
Μυστήριο καλύπτει επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και κυρίως της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Σπύρου Τρικούπη -πιθανόν σε διαμέρισμα στον αριθμό 30- στα Εξάρχεια... Σύμφωνα με πληροφορίες από το σημείο αυτό έχουν γίνει τουλάχιστον τρεις προσαγωγές ατόμων.

Στο σημείο υπάρχει ακόμα παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ υπάρχουν κι έρευνες για ανεύρεση όπλων.

Από τις ίδιες πηγές προκύπτει ότι η έρευνα γίνεται στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και αφορά άτομα τουρκικής καταγωγής, πιθανόν στα πλαίσια της έρευνας για την δράση της οργάνωσης DHKP-C στη χώρα μας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες, πρόκειται για συλλήψεις Κούρδων με εντάλματα του εισαγγελέα Μυτιλήνης, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση του φουσκωτού με τα όπλα της Χίου, το 2013, και τα οποία εστάλησαν στην Ασφάλεια Αττικής.

Αργά το βράδυ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκε γυναίκα σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα και σε έρευνα στο διαμέρισμά της συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα για την ίδια υπόθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θεωρούνται μέλη της οργάνωσης DHKP-C, στελέχη της οποίας είχαν συλληφθεί πριν από μερικούς μήνες στην Αθήνα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg