Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά, καλή επιτυχία!



Την κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα για τη φάση των 16 του Μουντιάλ 2014 θα μεταδώσουν σε απευθείας σύνδεση με το Ρεσιφέ της Βραζιλίας η ΝΕΡΙΤ, η ΝΕΡΙΤ sports και η ΝΕΡΙΤ HD απόψε στις 23.00.


Νωρίτερα, στις 21.00 θα μεταδοθεί και από τα τρία κανάλια εκπομπή pregame, στη διάρκεια της οποίας θα μεταδοθεί αποκλειστική συνέντευξη του παίκτη της Εθνικής Κόστα Ρίκα – γνωστού στους Έλληνες φιλάθλους από την παρουσία του στον Ολυμπιακό – Τζόε Κάμπελ, καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ πριν από και μετά τη λήξη του αγώνα, που θα συνοδεύεται από δηλώσεις των Ελλήνων διεθνών αλλά και φιλάθλων, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Βραζιλία για να στηρίξουν την Εθνική μας.

Ο διαιτητής του αγώνα

Ο Μπέντζαμιν Ουίλιαμς από την Αυστραλία είναι ο «εκλεκτός» της FIFA για να διευθύνει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014.

Το παιχνίδι της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα θα είναι το τρίτο που θα διευθύνει ο 37χρονος ρέφερι, μια και στην φάση των ομίλων ήταν ο «άρχοντας» στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής για το Ε’ γκρουπ μεταξύ της Ονδούρας με το Εκουαδόρ, το οποίο έληξε με επικράτηση 2-1 των τυπικά φιλοξενούμενων, ενώ διαιτήτευσε και στην αυλαία του 8ου ομίλου στην αναμέτρηση της Νότιας Κορέας με το Βέλγιο, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν το «τρίποντο» 1-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg