Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Κλείδωσε η ενδεκάδα για τη νέα νίκη: Μέσα Σάμαρης, έξω Κατσουράνης

ellada-costa-rica-570

Οι ελληνικές σημαίες κυματίζουν σε όλα τα μπαλκόνια και η Εθνική έχει ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία...Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει σήμερα (29/6, 23:00, ΝΕΡΙΤ) την Κόστα Ρίκα στην φάση των «16» της μεγαλύτερης διοργάνωσης του ποδοσφαίρου και θέλει μέσα σε διάστημα τριών ημερών να γράψει άλλη μια μεγάλη σημαντική στιγμή.


Οι ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος, με την γαλανόλευκη σημαία στο στήθος έχουν την μεγαλύτερη ευκαιρία να προκριθούν στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Στο στρατόπεδο της Εθνικής Ελλάδος, ο Φερνάντο Σάντος θα ακολουθήσει κι εκείνος την συνταγή της επιτυχίας με την Ακτή Ελεφαντοστού, χωρίς τον Κατσουράνη στο βασικό σχήμα ο οποίος εξέτισε την ποινή του, αλλά με τον Σάμαρη στα χαφ και χωρίς, ουσιαστικά, κλασικό σέντερ φορ.

Κάτω από τα «γαλανόλευκα« γκολ ποστ θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση. Δεξιά ο Τοροσίδης, αριστερά ο Χολέμπας και στο κέντρο της άμυνας ο Μανωλάς με τον Παπασταθόπουλο. Μπροστά από τα δύο στόπερ θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης σε ρόλο αμυντικού χαφ και κεντρικοί χαφ θα είναι ο Σάμαρης, με τον Καραγκούνη.
Στην επίθεση, στο δεξί «φτερό» θα είναι ο Σαλπιγγίδης, στο αριστερό ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή ο Γιώργος Σαμαράς
 
Η ομάδα της Κόστα Ρίκα, δεν θα παραταχθεί με αλλαγές. Ο τεχνικός της ομάδας από την Κεντρική Αμερική, θα ακολουθήσει την πεπατημένη, με το 5-4-1, στην προσπάθειά του να διαφυλάξει το μηδέν και να «ψάξει» κάποιο γκολ στην κόντρα όπως έκανε στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου με την Ουρουγουάη και την Ιταλία.

Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νάβας. Δεξιά ο Γκαμπόα, αριστερά ο Ντίας και στο κέντρο της άμυνας ο Γκονζάλεζ, ο Ουμάνα και ο Ντουάρτε. Κεντρικοί χαφ θα είναι ο Τεχέδα με τον Μπόρχες, δεξιά ο Μπολάνιος, αριστερά ο Ρουίζ και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζόελ Κάμπελ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg